Łosoś panierowany w Président Corregio

Przepis

W prasce rozgnieć czosnek, dodaj oliwę, bułkę tartą, pietruszkę i ser Corregio Président. Wymieszaj wszystkie składniki panierki i nałóż dokładnie na spód oczyszczonego łososia. Piecz w 180 stopniach przez 10-12 minut, w zależności od grubości filetów.

Dodatkowe informacje o przepisie:
20 min 2

Składniki

2 filety świeżego łososia (ok. 400 g)
3 łyżki sera Corregio Président
Pół szklanki bułki tartej
Mała garść świeżej pietruszki
2 łyżki oliwy
1 mały ząbek czosnku

Pozostałe przepisy

Sposobów na smakowanie życia są tysiące, a jedynym ograniczeniem jest nasza wyobraźnia.
Zobacz co można wyczarować z sera.

Sernik z kratką
Sernik można zrobić na setki sposobów... Ale jego klasyczne wydanie zdecydowanie cieszy się największym powodzeniem. Sprawdź! Zobacz
Placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym
Wpróbuj lekkie i tradycyjne placuszki z jabłkami i Twarogiem Delikatnym Naturalnym Président! Zobacz
Panierowany Camembert w trójkącikach
Zachwyć znajomych i podaj serowe kąski podczas kolacji! Sprawdź nasz przepis! Zobacz
ZOBACZ WSZYSTKIE PRZEPISY